Pelot pehmeiks! -taidetyöpaja

Pelot pehmeiks! -taidetyöpaja

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/01/2019 - 27/03/2019
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Naivistit Iittalassa

Kategoriat Ei Kategoriat


Mitä tapahtuu pelottaville asioille, kun ne kuorutetaan pehmeällä neuloksella? Se selviää kevään 2019 aikana, kun Naivismikeskuksessa, Iittalan vanhalla puukoululla kokoonnutaan lankojen ja virkuukoukkujen kanssa. Kevään kuluessa  virkataan yhteistä pohjaa suuremmalle teoskokonaisuudelle.  Lisäksi jokainen saa muuttaa omat pelonkohteensa pehmeiksi ja vähemmän pelottaviksi virkkauksen avulla. Myöhemmin keväällä teoskokonaisuus sijoitetaan puukoulun ulkopuolelle.

Virkkuuhetkiin on jokaisella vapaa pääsy, ikään ja taitotasoon katsomatta. Mukaan saa ottaa nurkkiin kertyneitä jämälankoja sekä omat virkkuuvälineet. Lainavälineitä on myös saatavilla. Tarjolla kahvia ja teetä. Lisäksi mukaan kannattaa varata lämmintä vaatetta, sillä vanhan puukoulun tilat saattavat yllättää kylmyydellään kevät-talven pakkasilla.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on keskiviikkona 16.1.2019 kello 17-20.  Ensimmäisellä kerralla tutustutaan tekstiilitaiteeseen sekä ideoidaan projektin toteutusta yhdessä ja yksin. Jatkossa kokoonumme puukoululle joka keskiviikko samaan aikaan. Tervetuloa!