NÄYTTELYINFO

VILLI, VAPAA JA VÄRIKÄS -KESÄNÄYTTELY

Näyttely on avoinna 4.6.–23.8.2020 joka päivä klo 10–19.

Naivistit Iiittalassa -kesänäyttely on avoinna kesällä päivittäin. Näyttelytiloissamme Iittalassa on runsaasti tilaa, neljä suurta näyttelyhuonetta kahdessa eri kerroksessa. Huolehdimme hygieniasta siistien tiloja ja puhdistaen kosketuspintoja vierailijoiden välillä sekä tuulettaen. Kävijöille on lipunmyyntitiskillä ja WC:ssä käytettävissä käsidesiä. Pyrimme mm. näillä teoilla mahdollisimman turvalliseen toimintaan.

Osallistuthan myös vastuullisesti – muista noudattaa sosiaalista etäisyyttä ja varaa vierailuun aikaa, sillä saatat hetkellisesti joutua jonottamaan. Vältä ruuhkaa saapumalla hieman myöhemmin – Vilkkain aika on tavallisesti ollut n. klo 12–14 välillä. Maksutapana suosittelemme käyttämään korttia käteisen käsittelyn minimoimiseksi. Jos tunnet olosi yhtään sairaaksi, tai lähipiirissäsi on sairastettu koronaa tai vastaavia oireita, jääthän kotiin.

AULASHOP

Näyttelyn yhteydessä toimii Aulashop, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, kirjoja ja kortteja.

AUKIOLO

Naivistit Iittalassa -näyttely on avoinna 4.6.–23.8.2020 ma–su kello 10–19.

Voit mahdollisesti välttää ruuhkaa vierailemalla näyttelyssä vasta myöhemmin iltapäivällä. Varauduthan silti mahdollisesti jonottamaan hetkellisesti. Aivan naapurissamme Iittala Villagen liikkeet palvelevat omien aukioloaikojensa puitteissa.

KESÄKAUDEN HINNAT

Aikuiset 9 €

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 7 €

Alle 18-vuotiaat maksutta.

Pyydämme ensijaisesti käyttämään maksutapana korttia.

Maksukuitti toimii pääsylippuna. Lippu on henkilökohtainen.

PYSÄKÖINTI

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m.

Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

ESTEETTÖMYYS

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikuntarajoitteiset voivat saapua puukoulun eteen autolla ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön lipun hinta on 5 euroa, avustaja veloituksetta.

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoa numerosta 040 5111 466.