NÄYTTELYINFO

Naivistit Iittalassa -kesänäyttely 2023

Naivismikeskus, Naivistinen taidegalleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla, os. Hollaajantie 2, 14500 Iittala.

Rakennamme parhaillaan uutta kesänäyttelyä. Elämä edessä! – Naivistit Iittalassa 35 vuotta -kesänäyttely on avoinna 15.5.–27.8.2023.

Avoinnaolot

15.5.–27.8.2023 ma–su klo 10–19.

Olemme avoinna myös juhannuksena!

Hinnasto

Aikuiset 12 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 10 €

Alle 18-vuotiaat maksutta.

Ryhmät (minimi 20 hlöä) 8 €/hlö.

Maksutavat

Meillä käy maksutapoina:

  • yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • käteinen
  • Naivistit Iittalassa -lahjakortti

Museokortti, erilaiset kulttuurisetelit, esim. Edenred tai Smartum-kortit eivät käy meillä. Naivistit Iittalassa on säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pitkälti pääsylipputuloilla.

Esteettömyys

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikkumiseen apua tarvitsevat voivat saapua puukoulun eteen autolla, ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.

Aulaputiikki

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, sisustustuotteita, taidetarvikkeita, kirjoja ja kortteja.

Kahvia ja lounasta

Iittalan Lasimäen palvelut löytyvät aivan kivenheiton päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

Kultasuklaan myymälässä Lasimäellä voi myös kahvitella.

Sauvolan Hyvinvointikeskuksessa, os. Sauvolanaukio 4,  toimii Amican lounaskahvila, joka on avoinna ma–su 10–14 (lounas 10:30–13)

Lisäksi välipaloja ja ruoka-annoksia myyvät R-Kioski (Hallintotie 1), Iittalan Pizza & Kebab (Lennintie 1) ja Shell Helmisimpukka Iittala (Heinuntie 35).

Lemmikit

Hyvin hiljaisina hetkinä sylissä pidettävät lemmikit saavat tulla näyttelytiloihin. Huomioithan kuitenkin allergikot ja olet valmis siirtymään lemmikkisi kanssa ulkotiloihin tilanteen niin vaatiessa.

Pysäköinti

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytettävissä vain koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

Teosmyynti

Pääsääntöisesti kaikki naivistiset näyttelymme ovat myyntinäyttelyitä. Osana näyttelyitä voi olla myös teoksia tai teoskokonaisuuksia, jotka eivät ole myynnissä.

Teosta myytäessä siitä tehdään teosmyyntisopimus. Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen ja laskutus. Kesänäyttelystä ostetut teokset noudetaan näyttelyn päätyttyä erikseen ilmoitettavina aikoina. Aulamyymälästä myymme taidetta myös heti mukaan. Kuluneena talvena taidetta sai ostaa myös näyttelysalien puolelta heti mukaan. Galleria pidättää oikeuden muutoksiin käytännöissään myös kesken kauden.

Näyttelyiden yhteydessä ja ympärivuotisesti verkossa toimii myös naivistinen taidelainaamo, jonka toiminnasta voit lukea sen omalta sivulta.

Lisätiedot

Gallerian puhelin: 045 7730 1686
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466