NÄYTTELYINFO


Yksissä tuumin – Jointly 29.5.–29.8.2021
JOKA PÄIVÄ KELLO 10–19

AUKIOLOT

Olemme auki kello 10–19 joka päivä 29.5.–29.8.2021. Huomioithan koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset asiakasmäärissä.

Lippuja voi ostaa Ticketmasterin kautta. Mikäli liput eivät ole loppuunmyytyjä, myymme niitä myös ovelta. Yhden tunnin aikana otamme maks. 20 ihmistä sisälle. Osta ennakkolippu kesäkuulle täältä.
16.6.2021 alkaen otamme sisälle maks. 30 ihmistä/tunti. Halutessasi voit ostaa lipun Ticketmasterin kautta. Mikäli liput eivät ole loppuunmyytyjä, myymme niitä myös ovelta. Ennakkolipun ostaneet pääsevät mahdollisen jonon ohi suoraan sisään.

HINNASTO

LIPPU OVELTA
Aikuiset 10 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 8 €
Alle 18-vuotiaat maksutta.
ENNAKKOLIPPU VERKOSTA
Aikuiset 11€
Työttömät, opiskelijat, eläkeläiset 9€
Emme ole museokorttikohde. Olemme säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pääasiassa pääsylipputuloilla.

ESTEETTÖMYYS

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikuntarajoitteiset voivat saapua puukoulun eteen autolla ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.
Alakerrasta, salista numero 1 löytyy iso näyttö, josta voi rauhassa katsella yläkerran teoksia.

AULAPUTIIKKI

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, kirjoja ja kortteja.

RUOKAILU

Galleriassamme ei ole kahvilaa. Iittalan Lasimäen palvelut ja ravintola Taika löytyvät aivan vierestä, kävelymatkan päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

PYSÄKÖINTI

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

LISÄTIEDOT

Gallerian puhelin: 045 7730 1686, ma–su 12–18

Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi

Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466.