NÄYTTELYINFO

Naivismitaiteen galleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla. Naivistit Iittalassa -kesänäyttelyn teemana on tänä vuonna “Taivas kattona”. Esillä on viidenkymmenen nykynaivistin uusimpia teoksia.

Naivistit Iittalassa -kesänäyttely 16.5.–28.8.2022

AUKIOLOT

16.5. alkaen joka päivä klo 10–19.

HINNASTO

Aikuiset 10 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 8 €

Alle 18-vuotiaat maksutta.

MUSEOKORTTI

Museokortti ei käy meillä. Naivistit Iittalassa on säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pitkälti pääsylipputuloilla.

ESTEETTÖMYYS

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikkumiseen apua tarvitsevat voivat saapua puukoulun eteen autolla, ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.
Alakerrasta, salista numero 1 löytyy iso näyttö, josta voi rauhassa katsella yläkerran teoksia.

AULAPUTIIKKI

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, sisutustuotteita, taidetarvikkeita, kirjoja ja kortteja.

RUOKAILU

Iittalan Lasimäen palvelut ja ravintola Taika löytyvät aivan vierestä, kävelymatkan päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

LEMMIKIT

Hyvin hiljaisina hetkinä sylissä pidettävät lemmikit saavat tulla näyttelytiloihin. Huomioithan kuitenkin allergikot ja olet valmis siirtymään lemmikkisi kanssa ulkotiloihin tilanteen niin vaatiessa.

PYSÄKÖINTI

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

LISÄTIEDOT

Gallerian puhelin: 045 7730 1686
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466.