NÄYTTELYINFO


Naivismin talvi 13.11.2021–13.3.2022
LA–SU KLO 11–17

Naivismin talvi -näyttely koostuu tällä kaudella neljästä osanäyttelystä. Esillä on Stefan Bremerin naivistisia valokuvia, Hannu Riikosen kaupunkimaisemia ja Suvi Vasaman paperiveistoksia. Mukana on myös laaja osallistujajoukko parin viime kesän Naivistit Iittalassa -näyttelyiden taiteilijoita. Lämpimästi tervetuloa talvinäyttelyymme!

AUKIOLOT

Olemme avoinna kello 11–17 viikonloppuisin 13.11.2021–13.3.2022. Ryhmille myös arkisin ennakkotilauksesta.

Lippuja voi ostaa ovelta. Edellytämme kävijöiltä koronapassia.

HINNASTO

Aikuiset 10 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 8 €

Alle 18-vuotiaat maksutta.

MUSEOKORTTI

Museokortti ei käy meillä. Naivistit Iittalassa on säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pitkälti pääsylipputuloilla.

ESTEETTÖMYYS

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikuntarajoitteiset voivat saapua puukoulun eteen autolla ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.
Alakerrasta, salista numero 1 löytyy iso näyttö, josta voi rauhassa katsella yläkerran teoksia.

AULAPUTIIKKI

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, sisutustuotteita, taidetarvikkeita, kirjoja ja kortteja.

RUOKAILU

Iittalan Lasimäen palvelut ja ravintola Taika löytyvät aivan vierestä, kävelymatkan päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

LEMMIKIT

Hyvin hiljaisina hetkinä sylissä pidettävät lemmikit saavat tulla näyttelytiloihin. Huomioithan kuitenkin allergikot ja olet valmis siirtymään lemmikkisi kanssa ulkotiloihin, tilanteen niin vaatiessa.

PYSÄKÖINTI

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

LISÄTIEDOT

Gallerian puhelin: 045 7730 1686, la–su 12–17
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466.