NÄYTTELYINFO


Yksissä tuumin – Jointly 29.5.–29.8.2021
JOKA PÄIVÄ KELLO 10–19

AUKIOLOT

Olemme auki kello 10–19 joka päivä 29.5.–29.8.2021.
Lippuja voi ostaa sekä ovelta että verkosta Ticketmasterin kautta.

Osta lippu Ticketmasterista.

HINNASTO

LIPPU OVELTA
Aikuiset 10 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 8 €

Alle 18-vuotiaat maksutta.

ENNAKKOLIPPU VERKOSTA
Aikuiset 11€
Työttömät, opiskelijat, eläkeläiset 9€
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ennakkolippua ei tarvita.

MUSEOKORTTI

Museokortti ei käy meillä. Naivistit Iittalassa on säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pitkälti pääsylipputuloilla.

ESTEETTÖMYYS

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikuntarajoitteiset voivat saapua puukoulun eteen autolla ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.
Alakerrasta, salista numero 1 löytyy iso näyttö, josta voi rauhassa katsella yläkerran teoksia.

AULAPUTIIKKI

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, kirjoja ja kortteja.

RUOKAILU

Galleriassamme palvelee pieni kuistikioski, josta löydät kahvia, teetä, kylmiä juomia ja pientä makeaa. Näyttelykierroksen välissä voit istahtaa hetkeksi terassin viileyteen nauttimaan virvokkeita.

Iittalan Lasimäen palvelut ja ravintola Taika löytyvät aivan vierestä, kävelymatkan päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

LEMMIKIT

Hyvin hiljaisina hetkinä sylissä pidettävät lemmikit saavat tulla näyttelytiloihin. Huomioithan kuitenkin allergikot ja olet valmis siirtymään lemmikkisi kanssa ulkotiloihin, tilanteen niin vaatiessa.

Näyttely sijaitsee vuonna 1924 rakennetussa vanhassa puutalossa, jossa ei ole ilmastointia. Sisälämpötila nousee hyvin korkeaksi, eikä ole ideaali paikka lemmikeille kesällä. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita ulkoterassillemme, joka sijaitsee takapihan varjossa.

PYSÄKÖINTI

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

LISÄTIEDOT

Gallerian puhelin: 045 7730 1686, ma–su 12–18
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466.