Teos_Pertti_Ylinen

Ryhmille

Aikuisryhmät

Ryhmälipun hinta on 10 € / henkilö, kun ryhmässä on vähintään 20 henkilöä. Maksutapoina laskutus tai maksu kassalla vierailun yhteydessä. Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät näyttelyyn maksutta.

Ryhmät ovat meille lämpimästi tervetulleita. Suosittelemme varaamaan ajan ryhmävierailulle. Ryhmälle on mahdollista saada n. 15 minuutin pituinen alustus, jossa kerromme näyttelystä ja naivismin historiasta Iittalassa. Parhaiten alustus onnistuu kello 12-17 välisenä aikana.

Alle olemme keränneet muutamia vinkkejä onnistuneen ryhmävierailun takaamiseksi:

  • Mikäli ryhmän on tarkoitus vierailla iltapäivällä koko Lasimäen alueella, suosittelemme päättämään vierailun Naivistit Iittalassa -näyttelyyn, sillä näyttely on avoinna klo 19 saakka ja muut Lasimäen kohteet sulkevat ovensa aiemmin.
  • Tilausbussien on helpointa pysäköidä Lasimäen suurelle parkkipaikalle.
  • Tiloissamme on ainoastaan yksi asiakas-wc. Lasimäen alueelta löydät useampia wc-tiloja, jolloin aikaa ei kulu jonottamiseen.
  • Ryhmät voivat vierailla näyttelyssämme joko kaikki yhtä aikaa, tai jokainen ryhmän jäsen omaan tahtiinsa. Mikäli ryhmä levittäytyy alueelle, on matkanjohtajan suositeltavaa hakea galleriastamme tarrat, jotka hän voi jakaa ryhmäläisille.
  • Kesänäyttelymme on varsin laaja. Suosittelemmekin varaamaan näyttelyyn aikaa vähintään yhden (1) tunnin.

Varaa ryhmälle aika näyttelyyn

Varhaiskasvatus- ja koululaisryhmät

Peruskoulujen ja varhaiskasvatuksen ryhmät vierailevat näyttelyssämme aina maksutta.  Varaathan ajan, niin olemme valmiina vastaanottamaan ryhmäsi. Ryhmille on tarjolla erilaisia ja eri ikäisille sopivia kuvataidekasvatuksellisia tehtäviä.

Varaa ryhmälle aika näyttelyyn

Toisen asteen opiskelijaryhmät

Toisen asteen opiskelijaryhmät vierailevat näyttelyssämme maksutta, vaikka osa ryhmäläisistä olisikin jo 18-vuotiaita tai sitä vanhempia. Pyydämme ryhmää varaamaan ajan ennen saapumista.

Varaa ryhmälle aika näyttelyyn