Laiskiaisravintola_Terho_Peltonimei

Usein kysyttyä

Miksi museokortti ei käy meillä?

Naivistit Iittalassa -säätiön toiminta rahoitetaan pitkälti pääsylipputuloilla. Emme ole museo emmekä saa valtionavustuksia emmekä muita tukia, joilla kattaisimme pääsylipputuloista vähentyvää osuutta.

Saako näyttelyyn tulla lemmikin kanssa?

Rauhallisena aikana sylissä pidettävän lemmikin voi tuoda näyttelyyn. Omistajan on kuitenkin oltava valmis siirtymään ulkotiloihin, mikäli tilassa on allergisia ihmisiä. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita takapihamme terassille, jossa on usein mukavan viileää ja raikasta vettä tarjolla.

Onko kesänäyttely avoinna juhannuksena?

Kyllä on. Olemme avoinna kesällä joka päivä.

Onko tiloissa wc?

Tiloistamme löytyy yksi tilava unisex inva-wc. Lisää asiakasvessoja löydät Lasimäen alueelta.

Ovatko tilat esteettömät?

Valitettavasti rakennus ei ole täysin esteetön. Alakertaan pääset ramppia pitkin pyörätuolilla, mutta yläkertaan ei valitettavasti ole pääsyä. Olemme huomioineet tämän lipun hinnassa ja lisäksi yläkerran näyttelyä voi katsoa alakerran isolta tv-näytöltä.

Saako alueella tupakoida?

Jaamme pihan Iittalan yhtenäiskoulun kanssa. Koulun alue on savuton. Otathan tämän huomioon tupakoidessasi.

Saako ulko-oven lähelle ajaa autolla?

Liikuntavammaiset saavat ajaa lähelle ulko-ovea. Jätäthän tilaa pelastusajoneuvoille. Kouluaikana otathan kuitenkin huomioon välituntia viettävät lapset.

Miten voin parkkeerata auton?

Lähimmät parkkipaikat löytyvät Lasimäelta, Iittala Outletin edestä. Kouluaikojen ulkopuolella myös Iittala-hallin parkkipaikkoja saa käyttää.

Saako näyttelyssä ottaa valokuvia?

Näyttelyssä saa valokuvata ilman jalustaa ja salamaa. Mikäli jaat valokuvia yksittäisistä teoksista sosiaalisessa mediassa, muistathan mainita kenen teos kuvassa on ja missä kuva on otettu. Sosiaalisessa mediassa tägää kuva #naivistitiittalassa.

Saako näyttelyyn tulla nastakengillä?

Ei saa. 100-vuotiaan talomme lattiat ovat pitkälti puuta, joka ei kestä nastojen aiheuttamaa kulutusta. Otathan vaihtokengät mukaasi.