Naivisti_Mia_Bergqvist_Urbaanit_tiikerit_akryylimaalaus

Näin lainaat teoksen

Naivistinen taidelainaamo

Naivistit Iittalassa -säätiön Naivistinen taidelainaamo välittää naivistitaiteilijoiden teoksia suoraan galleriasta ja verkkosivuilta. Huomioithan, että osa teoksista on esillä galleriassamme, jossa vierailee ihmisiä päivittäin. On siis mahdollista, että tietty teos on ehditty myydä, vaikka se näkyy vielä nettisivuillamme. Osassa teoksista ei ole vuokrausmahdollisuutta, mutta ne on mahdollista lunastaa itselle osamaksulla maksimissaan 10 kuukauden ajanjaksolla. Vuokrattavissa tai osamaksulla hankittavissa olevat teokset on merkitty näyttelyissä vihervioletilla tarralla teoksen vieressä olevaan teoslappuun.

Vastausaikamme sähköpostin kautta tulleisiin teoskyselyihin on 1–3 työpäivää näyttelyiden aikana. Huomaathan, että Naivismikeskuksen taidelainaamon galleriatila on suljettuna 15.9.–6.10.2023. Verkkopalvelu on avoinna.

Näin lainaat / ostat teoksen:

Katso lainattavat teokset  ja valitse niistä mieleisesi.
• Ilmoita sähköpostilla toimitusosoitteesi ja puhelinnumerosi, odota taidelainasopimusta saapuvaksi sähköpostiisi.
• Voit joko hakea itse teoksen Naivismikeskuksen galleriastamme Iittalasta tai valita postituksen. Postitus- ja toimituskulut ovat n. 50 €. Huomioithan, että postitamme teoksia vain noin kerran viikossa.

Lainaehdot

• Lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa. Vuokra riippuu teoksen hinnasta. Kuukausierä on vähintään 20 euroa kuukaudessa, ja laina-aika on korkeintaan 10 kuukautta. Teos luovutetaan vuokraajalle, kun sopimus on allekirjoitettu ja ensimmäinen maksuerä on suoritettu.
• Vuokra maksetaan kuukausittain. Lainaaja sitoutuu maksamaan teoksen kuukausivuokran niin kauan kuin teos on lainaajan hallussa.
• Lainaaja voi sopia teoksen palauttamisesta ja palauttaa teoksen taidelainaamoon, jolloin sopimus päättyy välittömästi.
• Teoksen voi myös halutessaan lunastaa omakseen joko kertamaksulla tai maksamalla kuukausieriä, kunnes teos on kokonaan maksettu. Maksu suoritetaan ensimmäisen maksuerän yhteydessä saadulla laskulla, jossa näkyvät mm. teoksen kokonaissumma, viitenumero ja eräpäivä. Huomaathan, että taidelainasta/osamaksusopimuksesta ei lähetetä uutta laskua joka kuukausi. Voit halutessasi tallentaa osamaksulaskun tiedot omaan verkkopankkiisi.
• Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle laina-aikana aiheutuneet vahingot.
• Teos on tarkastettu Naivistit Iittalassa -säätiön lainaajan toimesta ja se tulee palauttaa samassa kunnossa.

Teoksen toimitus

• Teoksen voi noutaa itse galleriastamme Iittalasta. Noutoajasta on hyvä sopia etukäteen. Pääsääntöisesti palvelemme lokakuussa ke–su ja joulu–maaliskuussa pe–su klo 11–17 eli näyttelyidemme avoinnaoloaikojen puitteissa.
• Myös postitus tai toimitus Matkahuollon kautta ovat mahdollisia. Toimituskulut ovat tällöin noin 50 €.

 

Lisätiedot ja kyselyt: Toiminnanjohtaja Ulla Heinonen, 040 511 1466, ulla.heinonen@naivistitiittalassa.fi