NÄYTTELYINFO

Naivismikeskus on taidegalleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla

Osoite

Naivismikeskus, Naivistinen taidegalleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla, os. Hollaajantie 2, 14500 Iittala.

Avoinna

Galleriamme on juuri nyt suljettu yleisöltä. Rakennamme uutta.
Naivismin talvi -näyttely on avoinna 25.11.2023–3.3.2024 pe–su klo 11–17.

Esteettömyys

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikkumiseen apua tarvitsevat voivat saapua puukoulun eteen autolla, ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.

Aulaputiikki

Näyttelyn yhteydessä toimii aulaputiikki, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, sisustustuotteita, taidetarvikkeita, kirjoja ja kortteja.

Kahvia ja lounasta

Iittalan Lasimäen palvelut löytyvät aivan kivenheiton päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

Bistro Alvarin löydät Lasimäeltä Iittala Outletin vierestä.

Sauvolan Hyvinvointikeskuksessa, os. Sauvolanaukio 4,  toimii Amican lounaskahvila.

Lisäksi välipaloja ja ruoka-annoksia myyvät R-Kioski (Hallintotie 1), Iittalan Pizza & Kebab (Lennintie 1) ja Shell Helmisimpukka Iittala (Heinuntie 35).

Pysäköinti

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytettävissä vain koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

Teosmyynti

Pääsääntöisesti kaikki naivistiset näyttelymme ovat myyntinäyttelyitä. Osana näyttelyitä voi olla myös teoksia tai teoskokonaisuuksia, jotka eivät ole myynnissä.

Teosta myytäessä siitä tehdään teosmyyntisopimus. Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen ja laskutus. Kesänäyttelystä ostetut teokset noudetaan näyttelyn päätyttyä erikseen ilmoitettavina aikoina. Aulamyymälästä myymme taidetta myös heti mukaan. Kuluneena talvena taidetta sai ostaa myös näyttelysalien puolelta heti mukaan. Galleria pidättää oikeuden muutoksiin käytännöissään myös kesken kauden.

Näyttelyiden yhteydessä ja ympärivuotisesti verkossa toimii myös naivistinen taidelainaamo, jonka toiminnasta voit lukea sen omalta sivulta.

Tulossa

Syysloma-näyttely on avoinna 7.10.–5.11.2023 ke–su klo 11–17. Näyttely on nykytaidenäyttely.

Naivismin talvi -näyttely avataan 25.11. ja se on avoinna 3.3. saakka pe–su klo 11–17.

Lisätiedot

Gallerian puhelin: 045 7730 1686
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Toiminnanjohtaja Ulla Heinonen: 040 5111 466