NÄYTTELYINFO

Naivismikeskus on taidegalleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla

Osoite

Naivismikeskus, Naivistinen taidegalleria Hämeenlinnan Iittalassa vanhalla puukoululla, os. Hollaajantie 2, 14500 Iittala.

Avoinna

Naivismin talvi -näyttely on avataan lauantaina 25.11. Avajaistilaisuus on lauantaina 25.11. klo 15–17.

Olemme avoinna 25.11.2023–3.3.2024 pe–su klo 11–17, jouluviikkoa lukuunottamatta.

Naivismin talvi -näyttelyssä on tänä vuonna Naivismin klassikkona esittelyssä Enni Idin teoksia yksityiskokoelmasta. Kesänäyttelyistä tuttuja nykynaivisteja on mukana noin 30, lisäksi kissa-aiheisia maalauksia ukrainalaisvieraaltamme Natalia Mashkinalta.

Lippujen hinnat

Peruslippu (aikuiset) 12 €
Alennuslippu (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 10 €
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Esteettömyys

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikkumiseen apua tarvitsevat voivat saapua puukoulun eteen autolla, ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.

Aulaputiikki

Näyttelyn yhteydessä toimii aulaputiikki, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, sisustustuotteita, taidetarvikkeita, kirjoja ja kortteja.

Kahvia ja lounasta

Iittalan Lasimäen palvelut löytyvät aivan kivenheiton päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village 

Bistro Alvarin löydät Lasimäeltä Iittala Outletin vierestä.

Sauvolan Hyvinvointikeskuksessa, os. Sauvolanaukio 4,  toimii Amican lounaskahvila.

Lisäksi välipaloja ja ruoka-annoksia myyvät R-Kioski (Hallintotie 1), Iittalan Pizza & Kebab (Lennintie 1) ja Shell Helmisimpukka Iittala (Heinuntie 35).

Pysäköinti

Paikoitathan autosi Lasimäen paikoitukseen (P), siitä  on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytettävissä vain koulun lomien ja viikonloppujen aikana.

Julkinen liikenne

Naivisteille voit tulla myös R-junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan

Teosmyynti

Pääsääntöisesti kaikki naivistiset näyttelymme ovat myyntinäyttelyitä. Osana näyttelyitä voi olla myös teoksia tai teoskokonaisuuksia, jotka eivät ole myynnissä.

Teosta myytäessä siitä tehdään teosmyyntisopimus. Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen ja laskutus. Näyttelystä ostetut teokset noudetaan näyttelyn päätyttyä erikseen ilmoitettavina aikoina. Aulamyymälästä myymme taidetta myös heti mukaan. Galleria pidättää oikeuden muutoksiin käytännöissään myös kesken kauden.

Näyttelyiden yhteydessä ja ympärivuotisesti verkossa toimii myös naivistinen taidelainaamo, jonka toiminnasta voit lukea sen omalta sivulta.

Lisätiedot

Gallerian puhelin: 045 7730 1686
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Toiminnanjohtaja Ulla Heinonen: 040 5111 466