Taidelainaamopalvelut

24.11.2018 Naivistit Iittalassa -säätiön tiloihin Iittalan vanhalle puukoululle aukesi myös taidelainaamopalvelu. Naivismikeskuksen taidelainaama välittää suomalaisten naivistitaiteilijoiden teoksia. Taidelainaamo mahdollistaa teosten vuokrauksen muutamaksi kuukaudeksi esimerkiksi koristamaan erityistilaisuuksia. Halutessaan asiakas voi myös lunastaa teoksen itselleen osamaksulla. Taidelainaamopalvelu toimii talvikauden aikana. Kesänäyttelyn aikana taidelainaus ei ole saatavilla.

Lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa. Kuukausittain maksettava vuokra määräytyy teoksen kokonaissumman mukaan. Kuukausierä on vähintään 20 euroa kuukaudessa ja laina-aika korkeintaan 15 kuukautta. Kuukausivuokra maksetaan etukäteen. Halutessaan palauttaa teoksen, tulee lainaajaan toimittaa teos Naivistit Iittalassa -säätiölle maksetun kuukauden viimeisenä päivänä.  Lainaaja sitoutuu maksamaan teoksen kuukausivuokraa niin kauan kuin teos on lainaajan hallussa. Lisäksi lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle laina-aikana aiheutuneet vahingot.

Lainateoksen voi myös lunastaa itselleen joko kertamaksulla tai maksamalla kuukausieriä, kunnes teos on kokonaan maksettu. Asiakkaan halutessa lunastaa teoksen itselleen, on maksuaika maksimissaan 15 kuukautta.

Toistaiseksi teoksia voi saada lainaan ainoastaan tulemalla paikalle Iittalan vanhalle puukoululle.

Kaikki lainattavat teokset eivät mahdu esille, joten mikäli olet kiinnostunut tietyn taiteilijan teoksista, voit kysyä niistä erikseen työntekijöiltämme.

Julkaistu: 16.12.2018 - Muokattu: 15.03.2024 |