Tapaa taiteilijoita Iittalassa 10.7.2020

Perjantaina 10.7. vietetään valtakunnallista kuvataiteen päivää. Kuvataiteen päivää juhlitaan jo kymmenettä kertaa. Samana päivänä kunnioitetaan myös Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää nostamalla liput salkoon kautta maan.

Iittalan naivistit haluavat ottaa osaa tapahtumaan järjestämällä yhteisen taiteilijatapaamiseen Iittalan vanhan puukoulun pihapiirissä. Taiteilijat tulevat paikalle maalaamaan, rupattelemaan ihmisten kanssa ja myymään omia tuotteitaan. Sateen sattuessa olemme tien toiselta puolelta löytyvässä Iittalan Kylätalossa, mutta toivotaan, että aurinko hellii meitä ja pystymme järjestämään tapahtuman idyllisen puukoulun varjossa. Pihakahvila palvelee asiakkaita 11-16. Taiteen katselun välissä voitkin istahtaa hetkeksi virvokkeiden ja suolaisen tai makean herkun pariin. Jos taiteilijoiden työtä katsellessa maalausitikka pääsee puremaan, saat ensiapua taidepisteestä, jossa pääset maalaamaan postikortin.

Paikalle on saapumassa runsas määrä taiteilijoita – Petra HeikkiläRaija Nokkala, Reijo Kivijärvi, Matti Laine, Kikka Nyrén, Minna Lehväslaiho… ja lista jatkuu! Katso koko taiteilijakavalkadi alta.

Tapahtuma on ilmainen. Naivistit Iittalassa -kesänäyttelyn pääsyliput 9€/7€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ostaessasi pääsylipun, voit vierailla näyttelyssä kesän aikana niin monta kertaa kuin jaksat! Lippu on henkilökohtainen.